Előkelő rendezvény…bukósisak akciók

A szüleim elég jól menő vállalkozást igazgatnak. Jól is teszik a dolgokat, mert nem panaszkodnak soha sem, hogy nem megy a bolt, vagy hogy nincs vevő…

A vállalkozók

brandy-482622_640Minden évben van a vállalkozóknak egy bálja. Én ki nem álhatom, a sok állszent képmutató embert, aki csak azért jön el, hogy üzleteket kössön. Én nem ilyen vagyok, a szüleim persze ennek nem is igazán örülnek. Soha nem voltam az a jó gyerek, és nem is szeretnék senkinek megfelelni.

Eleinte persze nekem is jópofát kellett vágnom mindenhez, de aztán elment tőle a kedvem. Voltál már ilyen helyzetben? Voltál már így? Az utóbbi mulatságot is igen csak érdekessé tettem, persze ők ennek annyira nem örültek, így a következőre már nem kellett mennem.

Persze amíg élek biztosan hallgatni fogom, hogy én milyen rossz gyerek vagyok, még az is lehet, hogy nem leszek majd a szemük fénye…

A megfelelés

Nem akarok megfelelni magamon kívül senkinek sem. Persze tisztelem, hogy ők a szüleim, de már nem vagyok kisgyerek, és nem érdekelnek a társadalmi elvárások sem. Már nem abban a világban élünk.

Már elmúltam 18 éves, ha engem a motorozás érdekel, akkor motorozni fogok, és nem fogja senki megmondani, hogy mit szabad és mit nem. Most a legújabb bukósisak akciók érdekelnek jelenleg, és semmi más.

A szüleim pedig a fejük tetejére is állhatnak, engem nem érdekel.