Hirtelen beszerzett gázpalack hozta magával a szakmai előléptetésemet.

Mikor egy rendezvényt csinálunk, annyira sok mindent kell beszerezni, hogy sokszor azt sem tudjuk, hol áll a fejünk. Az egy dolog, hogy kell étel meg ital és meg kell hívni a fellépőket, de nagyon sok olyan kiegészítő eszközre is szükség van, amire az ember nem biztos, hogy gondol időben.

Így történt meg az az eset, hogy az utolsó rendezvényünk reggelén, mindenki pánikolva vette tudomásul, hogy hiányzik a gázpalack. Egyszerűen elfelejtettük. Pedig fontos szerepe volt, hiszen szabadtéri sütögetés volt a program, és mivel a grill gázzal működik, anélkül meghiúsult volna az egész rendezvény.

Nagy volt a kapkodás, hiszen sürgősen nem kellett oldani a feladatot, de hirtelen senkinek sem volt ötlete, hogy hogyan.

Végül én oldottam meg a kérdést, hiszen emlékeztem rá, hogy a múltkor apa mesélte, hogy egy barátjáék ugyan így jártak, miszerint kifogyott a sütögetés előtt a gázpalack, és találtak egy váci lerakatot, ahol még aznap kiszállítják, ha az ember délelőtt megrendeli. Gyorsan felhívtam apát, hogy kérdezzen utána a barátjánál, majd mikor megszerezte az elérhetőséget, elküldte nekem gyorsan és fel is vettem a céggel a kapcsolatot. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a gyorsaságuk meg egyszerűen elképesztő, hiszen délutánra a helyszínen volt a megfelelő mennyiségű gázpalack.

Elsöprő volt a sikerem a többiek körében, hogy ilyen gyorsan és probléma mentesen megtudtam oldani a feladatot, és azonnal felvettük a céget a beszerzési listára, mert ezt a precíziót és gyorsaságot szeretnénk élvezni más alkalmakkor is.

Ebből is látszik, hogy semmi sem reménytelen, még az utolsó pillanatban is megoldható bármi, ha az ember gondolkodik, és nem adja fel. Én is ezt tettem, és a sikerem megkoronázásaként még elő is léptettek a cégnél. Most már abban a pozícióban dolgozhatok, amiben eredetileg is akartam, és semmit nem kellett hozzá tennem, csak megragadni egy kínálkozó lehetőséget. Az élet szép.