A térdfájás elrontott mindent, de a porcerősítő segített

Amikor a barátaimmal a Szegedi Pszichológiai Napok rendezvénysorozatra elmentünk, úgy gondoltuk, hogy utána még maradunk egy kicsit a városban, illetve elmegyünk még valamerre kirándulni is. Szeretünk túrázni, ilyenkor mindig feltöltődünk energiával, illetve a csöndben, a természetben mindig sikerült kipihennünk magunkat, hogy utána teljes erőbedobással ismét száz százalékon teljesíthessünk az életben.

Mivel nagyon jó időnk volt, ezért egy egész hétvégére elmentünk kirándulni. Az egyik barátomnak, aki velünk volt, van egy helyi ismerőse, aki nagyon hamar talált nekünk egy szállást is, így ezzel sem volt gondunk. Elmentünk kirándulni azon a hétvégén, és nagyon élveztem. Addig a pillanatig, amíg nem kezdtem el valami rettenetesen borzalmas fájdalmat érezni a lábamban, legfőképpen a térdemnél. Fogalmam nem volt, hogy mi lehet ez, hiszen előtte is fájt már párszor, de nem ilyen erősen. Kicsit meg is ijedtem, mert nem tudtam, mi lehet a gond. A túrát, illetve a kirándulást végig csináltam, bár a fájdalomtól annyira már nem élveztem, de nem volt annyira vészes, hogy abba kelljen hagynom. Azonban alig vártam, hogy hazaérjünk és elmenjek vele egy orvoshoz, mert így aludni sem nagyon tudtam.

Szomorú voltam, hogy most nem tudtam annyira átélni a kirándulást, mint idáig, de úgy gondoltam, hogy ha majd elmúlik a térdfájásom, akkor majd megint elmegyünk valahova. A hazaút sem volt teljesen problémamentes számomra, már nem tudtam, hogy üljek, annyira sajgott a lábam. Bevettem egy fájdalomcsillapítót, de nem igazán segített.

Gondoltam, hogy az első dolgom másnap az lesz, hogy elmegyek az orvoshoz. El is mentem, mihamarabb túl akartam lenni, mert volt még ezer másik dolgom, amit el kellett intéznem. Mint mindig, az orvosnál annyian voltak, hogy azt hittem, sosem kerülök sorra. Nagy nehezen bejutottam én is és elmondtam az orvosnak, hogy mi történt, mi a gondom, ő pedig azt ajánlotta, hogy vegyek a gyógyszertárban porcerősítő tablettát, amit akár naponta háromszor is bevehetek. Biztosan állította, hogy az majd segíteni fog, úgyhogy nem teketóriáztam sokáig, a vizsgálat után bementem a rendelő melletti gyógyszertárba és vettem egy dobozzal.

Teltek a napok és észrevettem, hogy a fájdalmam enyhült és már nem fáj annyira, ha mozgok és lépek. Amikor felhívtam anyukámat telefonon, azt mondta, hogy az ő nővére is ezt szedte és neki is nagyon bevált. Felbátorodtam és úgy gondoltam, hogy még egy dobozzal veszek. Azonban a telefonban anyukám említett egy webshopot, ahonnan szinte bármilyen gyógyszert be lehet szerezni. Viszont nem emlékezett a honlap címére, úgyhogy fel kellett hívnom a nővérét, hogy megkérdezzem, hiszen ő ajánlotta anyunak is azt a weboldalt, de anyu nem tudja kezelni a számítógépet, így szerintem azt se tudta, hogy a nővére miről beszél. Mindenesetre felhívtam és ő lediktálta.

Megnéztem a weboldalt, és tényleg rengeteg gyógyszer van, amit meg lehet tőlük rendelni. Először körbe néztem a kínálatukban, mert kíváncsi voltam, mik vannak náluk. Találtam olyan gyógyszert is, amiről még nem hallottam, de most már tudom, hogy van még csomó másmilyen fájdalomcsillapító is. Végül annyira elkalandoztam, hogy elfelejtettem, hogy miért is ültem számítógép elé és azzal a lendülettel leültem filmezni. Másnap jutott eszembe, hogy amúgy meg akartam nézni, hogy abban a webshopban kapható-e a porcerősítő, amire nekem szükségem lenne. Úgyhogy az irodában a számítógépről megnéztem, és meg is találtam a porcerősítő tablettát, amit szedek.

Megrendeltem a porcerősítő tablettát és mellé még pár másik gyógyszert is, amiről tudtam, hogy otthon már csak kevés van belőle. Hamar meg is jött a rendelésem, sokat nem kellett várnom, aminek örültem, úgyhogy utána fel is hívtam anyukámat, hogy elmeséljem neki, hogy én is rendeltem a webshopból, és tényleg minden rendben van, megérkezett a csomagom, az árak is nagyon rendben vannak, úgyhogy felajánlottam neki, hogy ha esetleg van valami, ami náluk otthon kifogyóban van, akkor szóljon nekem, mert tudunk innen is rendelni. Sőt, én úgy gondolom, hogy lehet, hogy ha innen rendelünk, akkor akár olcsóbban is jövünk ki, mintha gyógyszertárba mennénk. Most, hogy már nem fáj a térdem, jöhet a következő kirándulás!